Онучка Байдена виходить заміж

Онучка Байдена виходить заміж

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Найстарша внучка американського президента Джо Байдена 27-річна Наомі виходить заміж за свого бойфренда Пітера Ніла. Про це дівчина повідомила на сторінці в Instagram, поділившись фото з нареченим та обручкою з діамантом на пальці.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

“Назавжди”, — підписала вона знімок, проте про дату весілля поки що нічого не сказала. Варто додати, що Ніл — син хірургів-ортопедів із Вайомінгу, який, за даними американських ЗМІ, закінчив юридичний факультет в університеті Пенсільванії, випускницею юрфаку якого Наомі стала в минулому році. Зараз вона працює в міжнародній юридичній фірмі, розташованій у Вашингтоні, округ Колумбія.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Наомі — дочка Гантера Байдена і його колишньої дружини Кетлін Бул. Її назвали на честь покійної дочки президента Байдена, яка загинула в автокатастрофі разом із матір’ю Гантера і Бо, Нейлією у 1972 році, незабаром після того, як Байден був уперше обраний сенатором.

Молоді люди зустрічаються з 2018 року. У 2020-му Наомі і Ніл створили свій власний вебсайт Coronavirus Aid and Relief Guide, щоб допомогти тим, хто постраждав фінансово від карантину через коронавірус.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Варто додати, що дівчина часто супроводжувала діда в міжнародних поїздках до Нової Зеландії, Туреччини і Китаю, ще коли той був віце-президентом. Зараз же на своїх сторінках вона активно захищає Джо Байдена від критиків, а також просуває прогресивні погляди. Нагадаємо, що всього в американського президента сім онуків, і Наомі — не тільки найстарша, а й найбільш відкрита для публіки, оскільки її сторінки в соцмережах доступні для перегляду.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *