Папа Римський Франциск благословив дзвін для України

Папа Римський Франциск благословив дзвін для України

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Папа Римський Франциск благословив у залі Павла VI у Ватикані два монументальні дзвони, виготовлені в рамках проекту, започаткованого польським фондом «Так життя». Один із дзвонів призначений для львівської римо-католицької парафії святого Іонна Павла II. Про це пише Vatican News.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Вітаючи паломників наприкінці загальної аудієнції, Папа Франциск окремо згадав цю подію: «На прохання польського фонду «Так життя» я сьогодні благословив дзвони, які мають ім’я «Голос ненароджених». Один із них призначений до Еквадору, другий – до України. Нехай вони будуть для цих країн і всім знаком зобов’язання на захист людського життя від зачаття до природної смерті. Нехай їхнє звучання проповідує світові «Євангеліє життя», пробуджує людське сумління та пам’ять про ненароджених. Довіряю вашій молитві кожну зачату дитину, життя якої священне і недоторканне», – підкреслив Понтифік.

Варто зазначити, що фонд «Так життя» відомий різними ініціативами на захист життя від зачаття до смерті. Про це повідомляє Vatican News.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *