Подружжя Байденів отримало щеплення від COVID-19 у прямому ефірі

Подружжя Байденів отримало щеплення від COVID-19 у прямому ефірі

Новообраний президент США Джо Байден в прямому ефірі отримав щеплення від COVID-19 – йому ввели вакцину виробництва Pfizer-BioNtech. Про це пише Голос Америки.

“Я роблю це, аби показати, що люди мають бути готовими зробити щеплення, коли вакцина буде для них доступною. Тут нема чого хвилюватися, я з нетерпінням чекаю на другу дозу вакцини”, – сказав Джо Байден журналістам після того, як отримав щеплення.

Дружина новообраного президента Джил Байден отримала свою дозу вакцини раніше того ж дня. Очікується, що новообрана віце-президентка Камала Гарріс та її чоловік також незабаром отримають щеплення від COVID-19.

Варто додати, що загалом вже понад 600 тисяч американців вакцинувались від коронавірусу. Серед них також головний інфекціоніст країни доктор Ентоні Фаучі. Він отримав вакцину виробництва компанії Moderna.

Президент Трамп, який восени перехворів на COVID-19, поки що не отримав щеплення. “В мене поки не призначене вакцинування, але я з нетерпінням чекаю, щоб зробити його у доречний час”, – написав президент США раніше у своєму Twitter.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *