Поліція Мексики пересіла на українські електробайки

Поліція Мексики пересіла на українські електробайки

В історичному центрі мексиканського міста Мексікалі поліцейські патрулюватимуть на електробайках TopCop українського виробництва. Цю новину повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Данило Тонкопій, один з засновників компанії.

“Ура! Електробайки Delfast Bikes TopCop стали на бойове чергування в поліцію Мексики!” – написав він та додав кілька фотографій із мером міста Мексикалі Марини де Пілар. “Вона сказала, що тепер в історичному центрі міста патрулі будуть їздити на екологічно чистому транспорті. Пишаюся неймовірно!” – додав він.

Варто додати, що вітчизняна компанія Delfast ще у 2019 році підписала з мексиканською поліцією контракт на поставку цих електробайків. Крім того, декілька тижнів тому компанія Delfast запустила краудфандінгову кампанію для залучення трьох мільйонів доларів інвестицій за допомогою Fundable – найбільшої краудфандінгової платформи, що допомагає малому бізнесу залучати капітал. Мета кампанії – побудувати свій центр розробки в Україні.

Нагадаємо, що стартап Delfast запустили в 2014 році Данило Тонкопій і Сергій Денисенко як сервіс екологічної доставки. Старт бізнесу ознаменувався розробкою в 2017 році електробайка з найбільшим запасом ходу в світі. Це досягнення було відзначено в Книзі рекордів Гіннеса як найбільша відстань, пройдена на електричному велосипеді – 367 кілометрів на одному заряді батареї. Рекорд поставили на Київському велотреку.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *