Посольство США оприлюднило шляхи евакуації з України для своїх громадян

Посольство США оприлюднило шляхи евакуації з України для своїх громадян

Посольство США повторно рекомендувало американським громадянам виїхати з України у зв’язку із загрозою російського вторгнення. Дипвідомство також оприлюднило дорожню карту із переліком країн для виїзду. Про це йдеться на сайті посольства.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

“Ситуація з безпекою в Україні як і раніше залишається непередбачуваною через зростання загрози військових дій Росії і може погіршитися без попередження. Громадянам США в Україні слід розглянути можливість виїзду зараз, використовуючи комерційні або інші приватні транспортні засоби”, — йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Громадянам, які бажають залишити Україну сушею, посольство пропонує виїжджати, перш за все через Польщу, Словаччину, Угорщину, Румунію та Молдову. При цьому там попередили, що вимоги до в’їзду в ту чи іншу країну сушею можуть змінюватися і відрізнятися від вимог до пасажирів, які прибувають літаками. Також у посольстві інформують про доступні комерційні рейси з міжнародних аеропортів України.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Разом з тим у диппредставництві заявили, що воно “залишається відкритим” і продовжує надавати різні послуги. Всіх громадян США в Україні просять заповнити онлайн-форму для підтримки зв’язку з посольством.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *