Президент України розповів американським ЗМІ, що хоче побудувати Діснейленд

Президент України розповів американським ЗМІ, що хоче побудувати Діснейленд

Президент Володимир Зеленський заявив про бажання тісно співпрацювати з американськими партнерами в сфері культури. Про це він розповів в інтерв’ю The New York Times, передає пресслужба Офісу президента.

“Я хотів би, щоб ми відчули інвесторів, і ми готові допомагати. Я особисто готовий допомагати, з мене, як кажуть у нас, корона не впаде. Я готовий говорити з будь-якими інвесторами. Всіма: в енергетику, у фінансовий сектор, в напрямок сільського господарства. Плюс, в IT дуже хотілося б якихось речей, які вже є у Сполучених Штатах Америки, щоб вони з’явилися в Україні як символи”, – сказав президент.

При цьому очільник держави сподівається на співпрацю та має плани побудувати український Голівуд і власний Діснейленд.

“Я хотів би побудувати Голлівуд в Україні, я вважаю, що це круто. Україна, повірте мені, багата, щоб тут був такий майданчик. Ми для цього проголосували закон про рібейти. Я думаю, тут місце для інвестицій, рекламні та інші зйомки – теж гарний напрямок. Я хотів би, щоб в Україні з’явився Діснейленд. Дуже хотів би. Я справді вважаю, що наші діти заслуговують цього, а от дозволити собі летіти до Сполучених Штатів Америки або в Париж можуть далеко не всі. Мені здається, що планів багато”, – висловився Зеленський.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *