Продано маєток Майкла Джексона Neverland

Продано маєток Майкла Джексона Neverland

Маєток Neverland Ranch поблизу міста Санта-Барбара в Каліфорнії, який довгий час належав співаку Майклу Джексону, отримав нового власника. Покупцем став мільярдер Рон Барклі, пише The Wall Street Journal.

За повідомленням газети, колишнє помешкання Джексона, який помер 10 років тому, і ділянку землі площею приблизно 1100 га, були продані за $22 млн. У 2016 році за цей об’єкт нерухомості просили 100 млн, в 2016 році – 67 млн. Джексон придбав цей маєток в 1988 році за 19,5 млн.

Neverland був улюбленим місцем проживання «короля поп-музики». Тут він приймав дітей, в тому числі й тих, хто звинуватив його в сексуальних домаганнях – судовий процес, який пройшов у 2005 році, завершився виправданням Джексона.

Після закінчення процесу Джексон дав клятву не повертатися в Neverland. Згодом маєток було перейменовано, нині він називається Sycamore Valley Ranch.

Варто додати, що на території маєтку знаходяться декілька будівель, кінотеатр на 50 місць, танцювальна студія, зоопарк, залізниця. Представник покупця заявив, що той купив маєток в інвестиційних цілях.

Представник покупця заявив, що той купив маєток в інвестиційних цілях.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *