Релігійні діячі разом із фахівцями США обговорили хід вакцинації проти COVID-19

Релігійні діячі разом із фахівцями США обговорили хід вакцинації проти COVID-19

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій провела нараду зі співробітниками Центру США з контролю та профілактики захворювань, які надають сприяння Україні у протидії пандемії коронавірусу COVID-19. Про це пише Релігійно-інформаційна служба України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

Обговорення відбулося в онлайн-форматі під головуванням Глави УКГЦ Блаженнішого Святослава, Головуючого у ВРЦіРО. Він розповів, як релігійні організації всієї України відреагували на пандемію коронавірусу, зазначив про надання величезної кількості гуманітарної допомоги для потребуючих.

Глава УГКЦ нагадав про позицію Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, яка заявила, що імунізація – це перевірений більше ніж столітнім досвідом людства шлях до суспільного здоров’я”.

Блаженніший Святослав додав, що релігійні діячі особистим прикладом публічного щеплення засвідчують, що вакцинація населення є ефективним засобом протидії пандемії COVID-19 та збереження життя багатьох людей, а також спростував міф про те, що Церкви нібито противляться вакцинації.

У нараді також взяли участь представники євангельських протестантських церков України, а також Ігор Кузін, Заступник генерального директора ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *