Світові бренди повністю відмовляються від натурального хутра

Світові бренди повністю відмовляються від натурального хутра

Французький холдинг Kering, який обʼєднує бренди Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Brioni і Yves Saint Laurent, офіційно повідомив, що з осені 2022 повністю відмовляються від використання хутра тварин в колекціях. Про це йдеться на сайті компанії.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

«Прийшов час зробити ще один крок вперед і припинити використання хутра в усіх наших колекціях. Світ змінився разом з нашими клієнтами, і розкіш, природно, повинна адаптуватися до цього», — заявив Франсуа-Анрі Піно, голова і головний виконавчий директор Kering.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Варто додати, що першим з групи крок до відмови від хутра зробив у 2017 році бренд Gucci. У 2019 році група Kering сформулювала принципи щодо захисту тварин. Стандарти регулювали поводження з тваринами, які залучені до модної індустрії та текстильної промисловості. Зокрема, піднімались питання їх лікування та заборони використання антибіотиків. Усі бренди групи дотримувались цих стандартів при роботі з постачальниками шкіри, вовни та інших матеріалів тваринного походження.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Варто зазначити, що в останні кілька років все більше модних будинків відмовляється від використання натурального хутра – раніше про це заявили Valentino, Chanel, Armani, Prada, Calvin Klein, Hugo Boss, Ralph Lauren.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *