Соціологи з’ясували, скільки українців підтримують вступ України до НАТО

Соціологи з’ясували, скільки українців підтримують вступ України до НАТО

Понад 62% громадян України у лютому підтримали вступ України до НАТО, а негативно ставляться до відповідної ініціативи 30%. Про це йдеться у результатах опитування Соціологічної групи Рейтинг.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

За останні два місяці рівень підтримки вступу до НАТО зріс наприкінці 2021 року. За історію спостережень із 2014 року це найвищий показник позитивного сприйняття інтеграції України до НАТО.

Вступ до ЄС підтримують 68%, а не підтримують – 24%. Як і щодо НАТО, рівень підтримки вступу до ЄС за останні два місяці виріс і досяг найвищого за історію досліджень із 2013 року показника.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Опитування було проведено соціологічною групою «Рейтинг» у лютому 2022 року серед 1722 респондентів по всій Україні, за винятком окупованих Росією територій. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). Помилка репрезентативності дослідження: трохи більше 2,4%.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *