Споживання м’яса у світі зросте на 43 млн тонн

Споживання м’яса у світі зросте на 43 млн тонн

Світове споживання м’яса за наступні десятиліття зросте на понад 43 млн т. Такий прогноз зробили експерти компанії “Tyson Foods”. Про це повідомляється на сайті компанії.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

На тлі цього, компанія націлена на зростання обсягів продажу у всіх сегментах ринку. Планується відкрити 12 нових заводів протягом наступних двох років, збільшивши потужність приблизно на 580 тис. т. Вона також націлена на те, щоб до кінця 2024 фінансового року виробництво продукції з доданою вартістю становило 50% всього обсягу.

Компанія очікує відновлення свого птахівництва до 5-7% операційної маржі до середини 2022 фінансового року та розраховує забезпечити вищу маржу до 2024 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

У рамках нової ініціативи щодо підвищення продуктивності Tyson Foods планує інвестувати понад $1,3 млрд у нові можливості автоматизації протягом наступних трьох років, щоб підвищити врожайність, знизити витрати на робочу силу та пов’язані з цим ризики та, зрештою, забезпечити сукупну економію. Ця ініціатива покликана допомогти підприємствам компанії покращити виробничі потужності та ефективність, а також продовжити відкривати нові можливості.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Очікується, що зростання обсягів виробництва випереджатиме зростання ринку на 2% на рік, що підтримає скориговане зростання прибутку на акцію.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Driver-Alex-Demchyuk-1_S-UA.gif

Варто додати, що Tyson Foods — американська транснаціональна корпорація, що працює в харчовій промисловості. Компанія є другим найбільшим у світі переробником та продавцем курятини, яловичини та свинини, і щорічно експортує найбільший відсоток яловичини зі США.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Site-1_B.jpg

Разом зі своїми дочірніми компаніями Tyson Foods володіє такими торговими марками як Jimmy Dean, Hillshire Farm, Sara Lee, Ball Park, Wright Brand, Aidells та State Fair.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *