США відмовили у візі представниці Криму для участі у конкурсі “Місіс світу”

США відмовили у візі представниці Криму для участі у конкурсі “Місіс світу”

Представниця анексованого Криму Ганна Малоземова стверджує, що через “візові обмеження” не зможе приїхати до США для участі у щорічному конкурсі краси для заміжніх жінок “Місіс світу”. Про жінка повідомила на своїй сторінці у Інстаграм.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Site-1_B.jpg

“На жаль, через візові обмеження між нашими країнами я не зможу взяти участь у цьогорічному конкурсі. Те, що мені не дали можливості побачитися з кожним із вас особисто, це для мене найбільше розчарування”, – написала Малоземова.

Цікаво, що організатор конкурсів краси у Криму Вікторія Біль підтвердила, що Малоземова не поїде до США, бо “отримати візу США нам не вдалося”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

“Нехай чудова історія MRS. WORLD продовжується! А Ганна отримала право представити Крим наступного року! Дякуємо за цю нагоду Віце Президента Mrs. World Тану Джонсон! – написала Біль на своїй сторінці у Інстаграм.

Наразі організатори конкурсу “Місіс світу” публічно не коментували заяву Малоземової.

Варто додати, що “Місіс світу” – щорічний конкурс краси для заміжніх жінок. Перший конкурс відбувся 1984 року в Австралії. Чинні “Місіс світу” – Кейт Шнайдер з Ірландії та Керолайн Джурі зі Шрі-Ланки.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *