Збірна України з футболу вперше вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату Європи

Збірна України з футболу вперше вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату Європи

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Українська збірна обіграла збірну Швеції в 1/8 фіналу XVI чемпіонату Європи. Про це пише Укрінформ.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Олександр Зінченко на 27-й хвилині вивів збірну України вперед після результативного пасу Андрія Ярмоленка. На 43-й хвилині Еміль Форсберг завдяки рикошету відновив паритет у матчі. А долю протистояння на останніх секундах другого екстра-тайму вирішив переможний удар Артема Довбика (120+2).Із 99-ї хвилини збірна Швеції грала у меншості: за грубу гру проти Артема Бєсєдіна червону картку отримав Маркус Даніельсон.Таким чином, збірна України у чвертьфіналі на Олімпійському стадіоні в Римі зійдеться з командою Англії, яка у свою чергу перемогла збірну Німеччини – 2:0.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу в 1/8 фіналу Євро-2020 над Швецією. “Вирішили трохи убезпечити наші фланги. Попросили дуже багато працювати півзахисників, перебудували трохи позицію Ярмоленко. Намагалися контролювати гру, не завжди виходило, але команда повністю виконала мою установку.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Ми не поспішали, ми переводили м’яч з флангу на фланг, так ми і забили перший гол.У нас немає проблем з нестандартними рішеннями.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Ми знали, як команда буде грати з перших хвилин. Знали, хто може її посилити. Той план, що ми вибрали – спрацював”, – сказав він.

Свій успіх також встиг прокоментувати Артем Довбик. «Чи відчуваю себе героєм після гола? Чесно кажучи, поки немає. Зараз все ходять і тільки про це говорять. Починаю трохи приходити в себе. Перший гол за збірну і відразу вирішальний, напевно, це доля. У мене немає слів просто. Такий збіг обставин, що потрібно було виходити. Тренер сказав, що треба виходити і допомагати партнерам по команді і чекати свій момент, свій шанс. Я його все-таки дочекався.. Це просто неймовірно. Думаю, що це перемога для всієї країни. Для нас в такий важкий час дуже важлива перемога і в плані емоцій, і в плані того, що нас весь світ знатиме”, – сказав він в ефірі телеканалу Футбол 1.

Нагадаємо, що матчі 1/4 фіналу Євро-2020 пройдуть 2 і 3 липня, півфінали – 6 і 7 липня. Матчу за третє місце не буде. Фінал чемпіонату Європи відбудеться 11 липня на «Вемблі».

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *