Україна завершила випробування препарату проти коронавірусу

Україна завершила випробування препарату проти коронавірусу

Україна завершила випробування препарату під назвою “Біовен”. Про це повідомив співвласник компанії Костянтин Єфименко на свой сторінці у Фейсбук.

“Біофарма” завершила клінічні випробування нашого препарату «Біовен» (імуноглобулін). Клінічні дослідження розпочато в травні, рандомізовано 66 пацієнтів із тяжким перебігом хвороби, до дослідження залучено 9 баз. Дослідження завершено в жовтні”, – написав він.

Він зазначив, що використання «Біовену», в комплексі терапії пневмонії, викликаної SarsCov2, у порівнянні зі стандартною терапією дозволяє досягнути статистично достовірних переваг за такими параметрами: скорочення летальності у чотири рази – з 23,6% до 6,25%; скорочення середнього часу до настання покращення з 9 до 5 днів; скорочення часу потреби в госпіталізації в умовах стаціонару – на 3-5 днів.

За його словами, наразі триває 18 клінічних досліджень імуноглобуліну у світі. “Всі вони розпочаті глобальними міжнародними компаніями переважно у США та Західній Європі, проте “Біофарма” – перша компанія, яка розпочала клінічні дослідження і перша, яка їх завершила”, – заявив Єфименко.

Він також додав, що днями «Біовен» було додано до протоколу лікування коронавірусу.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *