Україна отримає 88  мільйонів фунтів допомоги від Великої Британії

Україна отримає 88 мільйонів фунтів допомоги від Великої Британії

Після успішних переговорів із прем’єр-міністром Великої Британії Президент України заявив про новий пакет фінансової допомоги для України. Про це йдеться на сайті Президента України.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg

Найвищі представники держав провели зустріч у Києві задля обговорення питань щодо протистояння російській агресії та поглиблення подальшого стратегічного партнерства.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

Так, згідно зі спільною заявою, Великобританія зацікавлена в енергетичній незалежності України й має намір підтримувати її “зелену” трансформацію. Тому Прем’єр-міністр Джонсон оголосив про пакет нової фінансової допомоги обсягом 88 мільйонів фунтів стерлінгів.

Щодо питання військової безпеки, Сполучене Королівство й надалі віддане “незалежності й територіальній цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів”.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

“Сполучене Королівство стоїть пліч-о-пліч з Україною перед лицем російської агресії, що триває й становить загрозу миру та безпеці в регіоні, підриває глобальний порядок. Лідери наголосили, що правом кожного українця є визначати своє майбутнє”, – зазначено у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *