Україна посіла 20 місце у Всесвітньому індексі благодійності

Україна посіла 20 місце у Всесвітньому індексі благодійності

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

За даними звіту World Giving Index, який щороку укладає британська компанія Charities Aid Foundation, у рейтингу благодійності Україна посідає 20-те місце серед 114 країн світу. Про це йдеться на сайті компанії.

За даними звіту, 66% українців надавали різноманітну допомогу незнайомим людям, 43% жертвували кошти на благодійність, 19% витрачали свій час на волонтерство у громадських організаціях. Нашими найближчими сусідами у рейтингу виявиились США, Південноафриканська республіка та Велика Британія.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Посівши 20-те місце, Україна значно випередила Польщу (37-е місце), Данію (40), Швецію (64), Фінляндію (81) та Німеччину (85). Найнижчий рівень благодійності був зафіксований у Латвії, Франції, Пакистані, Ливані, Марокко, Італії, Південній Кореї, Бельгії, Португалії та Японії.Першу десятку рейтингу складають Інодонезія, Кенія, Нігерія, М’янма, Австралія, Гана, Нова Зеландія, Уганда, Косово і Таїланд.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Упорядники рейтингу аналізують рівень залученості громадян кожної країни у благодійність у формі допомоги незнайомцям, фінансових пожертв та волонтерства у громадських організаціях, спираючись на дані опитування Gallup’s World Poll. Цьогорічний звіт організації базується на даних за 2020 рік.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *