Українець потрапив до книги рекордів України через слово “любов”

Українець потрапив до книги рекордів України через слово “любов”

82-річний лучанин Євген Філіпчук днями потрапив до книги рекордів України через те, що у листах до майбутньої дружини використав слово “любов” 781 раз. Про це пише Суспільне.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

Старим любовним листам понад 60 років. Це студентська переписка Євгена Філіпчука з його майбутньою дружиною Ольгою. Чоловік каже: щороку після навчання в інституті на час літніх канікул приїздив до батьків, на танцях і познайомився з Ольгою. На час розлуки, відколи починалося навчання, закоханні переписувалися. За рік листування обоє написали 102 листи. На 427-ми сторінках рукописного тексту – 781 раз використали слово “любов”.

У шлюбі народили двох доньок, виховали трьох онуків та четверо правнуків. “Ми забули за наше листування, – розпові виданню чоловік, – Аже поки їх не знайшла нова власниця дачі, яку вони продали. Жінка передзвонила та перепитала, що з ними робити. Звісно, ми їх забрали!”

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Через три роки після цього дружини не стало і чоловік почав перечитувати листування із коханою.  “Сів я за листи, почав їх читати десь о четвертій годині дня і вже спати не лягав. На ранок в мене вже було готове рішення: треба, щоб ці листи почитали люди”, – розповів чоловік.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Згодом було подано заявку в національний проєкт “Книга рекордів України”. Зараз Євген Філіпчук працює над автобіографічним романом «Нехай розкажуть листи».

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *