Українка з’явилась на обкладинці модного глянцю в Болгарії (Фото)

Українка з’явилась на обкладинці модного глянцю в Болгарії (Фото)

Головною героїнею лютневого номера журналу Glamour Болгарія стала модель, художниця, міжнародний посол краси від України Анна Гомонова. Про це йдеться у пресрелізі «Master Management 360», передає прес-служба Glamour.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Як зазначається, Гомонова знялася для фешн-матеріалу й обкладинки журналу. Фотосесія проходила на Мальдівах. Номер присвячено красі та Дню закоханих.

«Як модель та амбасадор конкурсів краси я часто беру участь у міжнародних зйомках і проєктах. Дуже рада нашій співпраці з Glamour і сподіваюся на нові колаборації у 2021!» – розповіла Гомонова.

Модель зазначила, що один з образів під час фотозйомки – дівчини на велосипеді – надихнув її на написання картини. Повідомляється, що під час фотозйомок працювала велика команда професіоналів разом з фотографом Жилем Зетбазом (Gil Zetbase). Гомонова позувала фотографу на різних локаціях – в басейні, на пірсі, біля бунгало, в спортзалі, на березі океану.

Головним завданням на зйомках, за словами моделі, було показати образи, які будуть актуальні цьогоріч, та передати атмосферу літа і сонця. Варто додати, що раніше фото Гомонової прикрасили обкладинку зимового номера L’OFFICIEL – глянцевого журналу про моду, красу і стиль життя.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *