Українська документалка змагатиметься за міжнародне визнання у галузі спортивних медіа

Українська документалка змагатиметься за міжнародне визнання у галузі спортивних медіа

До шортлиста AIPS Sport Media Awards 2020 у категорії Video Documentary потрапила документальна стрічка «ЮКІ». Вона побореться за найвище міжнародне визнання у галузі спортивних медіа. Стрічка розповідає історії видатних зірок українського походження, які формували найвідомішу хокейну лігу світу – NHL. Про це інформує компанія B&H на офіційному сайті.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

«Безумовно, це приємна новина. Вперше документальна стрічка з України має шанс вибороти перемогу у галузевій премії AIPS Sport Media Awards. Поруч із «ЮКІ» стоять проєкти провідних світових мовників – ORF, Globo TV, ESPN, CNN, Canal +. Номінація надзвичайно конкурентна. Впевнений, що український продукт не лише посперечається за основну нагороду, а й займе гідне місце у серці міжнародного глядача», – прокоментував новину режисер і продюсер фільму «ЮКІ» Володимир Мула.

Варто зазначити, що переможець отримає статуетку та приз у розмірі 8 тисяч доларів. Друге місце оцінюється у 3 тис. дол., третє – у 2 тис. дол. Тріумфатор стане відомий у середині березня. Нагадаємо, що AIPS Sport Media Awards – найвища міжнародна нагорода у галузі спортивних медіа. Щорічно міжнародно визнаний орган спортивної журналістики AIPS відзначає професіоналів, які виробляють найкращий та найкреативніший спортивний контент на планеті – від фотографії до відео та цифрових подкастів.

Нагадаємо, що AIPS Sport Media Awards – найвища міжнародна нагорода у галузі спортивних медіа. Щорічно міжнародно визнаний орган спортивної журналістики AIPS відзначає професіоналів, які виробляють найкращий та найкреативніший спортивний контент на планеті – від фотографії до відео та цифрових подкастів.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *