Українська спортивна драма «Пульс» отримала чотири номінації на кінофестивалі у США

Українська спортивна драма «Пульс» отримала чотири номінації на кінофестивалі у США

Українська спортивна драма «Пульс» здобула чотири номінації на міжнародному кінофестивалі в Полсоні (Монтана, США). Про це повідомляє пресслужба Film.ua Group.

Фільм номінували у чотирьох головних категоріях таких як найкращий фільм, найкращий режисер – Сергій Чеботаренко, найкраща акторка – Наталія Бабенко, найкращий актор – Станіслав Боклан.

Кінофестиваль FLIC (Flathead Lake International Cinemafest) відбудеться 29-31 січня 2021 року і пройде вдев’яте. Журі фестивалю очолює Девід В. Кінг – продюсер та сценарист з понад 40 річним досвідом у кіно та на телебаченні, який працював на студіях Universal, Disney та 20th Century Fox.

Нагадаємо, що «Пульс» – біографічна спортивна драма, яка заснована на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. Прем’єра фільму в Україні була запланована на 19 березня 2020 року, проте через пандемію COVID-19 її було перенесено на 2021 рік.

За сюжетом, юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Варто додати, що виробником повнометражного фільму «Пульс» є компанія Kinorob, а права на показ спортивної драми придбав французький дистрибутор TradeMedia, який планує показати фільм у Франції, франкомовній Європі та Африці.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *