Українська стрічка отримала нагороду на фестивалі у Лас-Вегасі

Українська стрічка отримала нагороду на фестивалі у Лас-Вегасі

Українська стрічка під назвою “Мати Апостолів” отримала нагороду, як найкращий повнометражний художній фільм на кінофестивалі Nevada Women’s Film Festival у Лас-Вегасі. Про це йдеться на офіційному сайті фестивалю.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

“У пошуках сина-льотчика, чий літак було збито над окупованими територіями, мати опиняється в абсолютно чужому та агресивному світі, де все пронизане ненавистю, болем та стражданнями. У цьому пеклі вона не тільки шукає сина. Вона, маючи в серці велику любов і милосердний характер, змінює всіх, кого зустрічає на своєму шляху”, – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Режисер-постановник – Заза Буадзе, сценарій – Ратха Макеєнкова, Заза Буадзе, оператор-постановник – Олександр Земляний, продюсер – Дмитро Овечкін. Головні ролі в фільмі виконали – Наталія Половинка, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський.

Варто додати, що Nevada Women’s Film Festival – це щорічний захід, присвячений відзначенню та підтримці справедливого зображення жінок у кіно. Цьогоріч на фестивалі, який всьоме відбувся у США, було представлено 58 стрічок з 20 країн світу.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *