Українська ілюстраторка стала переможницею конкурсу y Шанхаї

Українська ілюстраторка стала переможницею конкурсу y Шанхаї

Ілюстраторка Юлія Гвілим стала переможницею міжнародного конкурсу молодих ілюстраторів The Golden Pinwheel. Про це повідомляється на офіційній сторінці конкурсу.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Юлія Гвілим перемогла у номінації Golden Pinwheel Astra Award з серією ілюстрацій «What the moon told me» («Що сказав мені місяць»), які увійшли до цьогорічного дитячого видання південнокорейського видавництва Who’s Got My Tail (Сеул). Ілюстрації створені з використанням різних технік, їх поєднанням.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

«Іноді сон здається дітям такою несправедливістю. Вони вважають: «Чому я єдиний, хто повинен лягати спати?» Але в усьому світі діти також засинають. Де вони сплять? Про що їм сняться сни? З Місяця ми дивимося на те, як діти, які живуть у дуже різних середовищах, спатимуть сьогодні вночі», − йдеться в описі до ілюстрацій.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Усі роботи переможців та фіналістів представлять на виставці ілюстрацій Golden Pinwheel, що відбудеться під час Шанхайського міжнародного дитячого книжковому ярмарку з 20 по 22 березня наступного року.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Юлія Гвілим отримає винагороду у 5000 доларів США, кубок та сертифікат. Крім того, їй запропонують договір на видання книжки з ілюстраціями кількома мовами, а саме китайською, англійською, німецькою, французькою та японською.

Варто додати, що Юлія Гвілим народилась у Києві, 13 років проживає і працює у Гаазі (Нідерланди). Має досвід ілюстрування, графічного дизайну, написання художніх текстів, дитячих коміксів, ігор. Співпрацювала з такими видавництвами як Egmont publishing (Данія), Who’s Got My Tail publishing (Південна Корея), Dolphine Media China (Китай), Maki Minimag (Нідерланди), Osnovy publishing (Україна) та іншими.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *