Українське «Свято сиру та вина» увійшло до сімки найкращих фестивалів світу

Українське «Свято сиру та вина» увійшло до сімки найкращих фестивалів світу

Одна з найпопулярніших американських платформ для пошуку подорожей Trips To Discover внесла «Свято сиру і вина у Львові» до топ-7 осінніх фестивалів світу. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

 «Міський фестиваль сиру і вина – це справжній осінній гастрономічний фестиваль. Тут відбуваються концерти народної музики, конкурси, семінари, безліч розважальних заходів, а також присутні найкращі сорти вин і сирів регіону.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Звичайно ж, тут можна буде спробувати і приголомшливі традиційні українські страви. Під час фестивалю ви також зможете зазирнути в химерні кав’ярні та ресторани міста, побачити чудові церкви і познайомитися з його багатою, цікавою історією», – зазначили редактори Trips To Discover.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Варто додати, що місія Trips To Discover – надихати людей на подорожі в різні куточки світу. Спеціально до осінніх поїздок редакція опублікувала добірку найкращих осінніх фестивалів врожаю з усього світу.

Організатори фестивалю стверджують, що визнання на міжнародному рівні стимулює до нових звершень. «Ми раді бачити нових туристів на вулицях Львова, особливо після минулорічного сезону, суттєво обмеженого коронавірусом. Ми раді ще більше, що Львів знають і шанують у різних країнах, що гравці світового туристичного ринку радять наше місто своїм клієнтам для відпочинку», – зазначив директор фестивалю «Свято сиру і вина у Львові» Андрій Сидор.

Варто нагадати, що цього року фестиваль «Свято сиру і вина у Львові» відбудеться 22-24 жовтня в Палаці Потоцьких.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *