Український аудіогід з’явиться у палаці Великих князів Литовських

Український аудіогід з’явиться у палаці Великих князів Литовських

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

У Національному музеї «Палац Великих князів Литовських» у Вільнюсі підписано меморандум про запровадження українських аудіогідів на музейному маршруті. Про це пише Укрінформ.

“Чудово, що ще більше музеїв світу матимуть змогу запропонувати відвідувачам українські аудіогіди. У межах проєкту культурної дипломатії ініціатива першої леді Олени Зеленської надважлива у промоції міжнародного туризму. Зокрема, сьогодні за моєї участі був підписаний меморандум між послом України у Литві Володимиром Яценківським та директором Національного музею “Палац Великих князів Литовських” Відасом Долінкасом стосовно введення українських аудіогідів на музейному маршруті”, – повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

“До речі, саме підписання відбулось у національному музеї “Палац Великих князів Литовських”. Цей колись зруйнований росіянами палац був відновлений повністю і нині користується чималою популярністю серед туристів. Цікаво, що деякі його зали схожі за архітектурою на Підгорецький замок, а малюнки гербів Києва та Волині на стінах нагадують про спільну історію та спільні княжі роди”, – зауважив Ткаченко.

This image has an empty alt attribute; its file name is GBExpressInc.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is 0
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *