Український  боксер анонсував дату бою з британцем

Український боксер анонсував дату бою з британцем

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Бій між українцем Олександром Усиком і чемпіоном WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні. Про це повідомляє промоутерська компанія Matchroom Boxing на офіційній сторінці у Інстаграм.

May be an image of 3 people

Боксерський поєдинок Усика і Джошуа пройде в Лондоні на арені футбольного клубу “Тоттенхем”. На кону будуть чемпіонські титули в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF і WBO. Українець є обов’язковим претендентом на титульний бій WBO. Цікаво, що промоутер українця Олександр Красюк додав, що в контракті на бій прописана опція реваншу.

Варто додати, що Олександр Усик на своїй сторінці у Фейсбук теж підтвердив свою участь у бої, показавши фотографії, на яких він підписує контракт. “Дорогу осилит идущий”, – написав він під постом.

Нагадаємо, що українець востаннє боксував на рингу 1 листопада 2020 року проти Дерека Чісори. Усик провів у суперважкому дивізіоні тільки два бої. У першому він переміг Чазза Візерспуна, у другому – Чісору, після чого взяв титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Що ж до Джошуа, то він в останньому бою нокаутував болгарина Кубрата Пулєва, захистивши чемпіонські пояси.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *