Український фільм здобув дві нагороди в Іспанії

Український фільм здобув дві нагороди в Іспанії

На іспанському кінофестивалі Calella Film Festival у місті Калелья Україна здобула одразу дві нагороди: стрічку “Мати Апостолів” визнали найкращим фільмом (Best Film), а режисера Зазу Буадзе – найкращим режисером (Best Director). Про це повідомляється на сайті Держкіно України.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

На фестиваль було подано 380 фільмів, відібрано на конкурс 20 і висунуто на нагороду 6 фільмів – з Японії, Чехії, Фінляндії, Іспанії, Великої Британії та України.

Варто додати, що військова драма “Мати Апостолів” розповідає про безмірну материнську любов. Коли сину загрожує небезпека, мати кидається на допомогу.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250.gif

Заради порятунку дитини вона здатна на все, навіть пройти крізь пекло війни. Стрічка знята за реальними подіями, які відбувалися на сході України у 2014 році.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Картину під час фестивалю в іспанських містах Калелья (Calella) та Аре́ньш-да-Мар (Arenys de Mar) презентували режисер Заза Буадзе та продюсер Дмитро Овечкін.Показ у місті Ареньш-да-Мар відвідали представники Генерального консульства України в Барселоні на чолі з консулом Олександром Дзьомой. Також відбулася зустріч із Генеральним консулом України в Барселоні Артемом Воробйовим щодо необхідності та важливості організації показів фільму для української діаспори в Іспанії.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *