Українцям порадили цього літа відпочивати в межах країни

Українцям порадили цього літа відпочивати в межах країни

Відпочинок влітку 2021 року через епідемію коронавірусу українцям ліпше планувати всередині країни, а не за кордоном. Про це заявив телеканалу 1+1 головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Так, чиновник пояснив, що влітку 2021 року через коронавірус не всі країни і не всі оздоровчі заклади будуть відкриті для українців. Тому у МОЗ очікують, що цьогорічні літо буде подібним торішньому.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

“Літо буде нагадувати літо 2020 року. Не всі країни відкриють свої заклади для оздоровлення туристів. Тому в мене рекомендація на літо 2021 року: планувати відпочинок на території України, планувати відпочинок в “зелених” зонах, в місцях де є менше скупчення людей, де можна спокійно відпочити, не наражаючи себе на небезпеку”, – висловився заступник голови МОЗ.

Варто додати, що  Греція скасовує обов’язковий семиденний карантин для туристів з держав-членів Європейського союзу, Шенгенської угоди, а також із Великої Британії, США, ОАЕ, Сербії та Ізраїлю. Мандрівників пускатимуть із сертифікатом вакцинації або негативним ПЛР-тестом на коронавірус.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *