Українська школярка створила пристрій для дезінфекції особистих речей

Українська школярка створила пристрій для дезінфекції особистих речей

У Старокостянтинові учениця одинадцятого класу створила пристрій для дезінфекції особистих речей UV Cleaner. Про це пише Укрінформ.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла вчитель фізики та астрономії Старокостянтинівського ліцею ім. М.Рудяка, керівник гуртка робототехніки Ольга Богатир.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

“Учениця одинадцятого класу Діана Богатир створила пристрій для дезінфекції речей UV Cleaner. Технологія схожа до тих ультрафіолетових ламп, які використовуються в лікарні для дезінфекції. Цей пристрій зручний, коли ми їдемо в подорожі і не маємо можливості взяти таку лампу з собою. Він живиться від звичайної батарейки і може обробляти особисті речі”, – розповіла виданню вчитель фізики та астрономії Старокостянтинівського ліцею ім. М.Рудяка та керівник гуртка робототехніки Ольга Богатир.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

За її словами, UV Cleaner має силіконову поверхню. Туди можна покласти будь-який предмет і навіть мобільний телефон. Повна дезінфекція проходить за 5-10 хвилин, а пристрій знищує всі мікроорганізми, що накопичуються на поверхнях речей. Варто додати, що раніше Діана Богатир розробила розумний бокс для холодильника.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *