У Великобританції різко зріс попит на українських заробітчан

У Великобританції різко зріс попит на українських заробітчан

Великобританія через вихід із ЄС втратила частину працівників із сусідніх європейських країн і тепер готова забирати українців цілими сім’ями. Про це пише Businessua.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

За інформацією видання, з Великобританії виїхала велика кількість румун та болгар, у результаті з’явився попит на українців. А їх (заробітчан), за оцінками Міжнародної організації з міграції, близько 6 млн людей у всьому світі. Це величезний ресурс для економіки будь-якої країни.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Мінімальна оплата праці – близько 9-10 євро/година (289-321 грн) – у працівників сільськогосподарської сфери, хоча це майже вдвічі вище за пропозиції з Польщі. При п’ятиденному повному робочому тижні це близько 52 тис. грн на місяць. “Я думаю, що Великобританія цього року стане дуже перспективною, тому що раніше там було неможливо отримати робочу візу – все робиться дуже просто”, – розповів виданню директор кадрового агентства BVS-Job Віталій Беленець.

Також пропонують роботу на м’ясокомбінатах, аграрній сфері. Найчастіше йдеться про вакансії для працівників без вищої освіти, але найпривабливіші пропозиції дістаються місцевим мешканцям.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *