У Канаді та США дозволили вакцинувати дітей проти COVID-19

У Канаді та США дозволили вакцинувати дітей проти COVID-19

This image has an empty alt attribute; its file name is Lion-Express-LLC.jpg

Управління Канади з питань громадського здоров’я затвердило використання вакцини Pfizer для щеплення дітей віком від 12 до 15 років. Про це інформується на офіційному сайті управління. Також кількома днями пізніше Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США дозволило використання вакцини Pfizer-BioNTech проти COVID-19 для дітей віком від 12 років. Про це інформують на офіційному сайті відомства.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

«Після завершення ретельного і всебічного наукового розгляду результатів досліджень управління визначило, що ця вакцина безпечна й ефективно запобігає COVID-19 при використанні у дітей віком від 12 до 15 років», — йдеться в повідомленні. «Найчастіше повідомлялося про побічні ефекти, тимчасові та легкі, такі як біль у руці, озноб або лихоманка», – сказала доктор Супрія Шарма, головний медичний радник Health Canada.

Вакцина Pfizer-BioNTech на 100% ефективна для підлітків віком від 12 до 15 років, свідчать результати клінічного дослідження за участю 2260 дітей такого віку в США.

Нагадаємо, що розробку компаній Pfizer і BioNTech у Канаді використовують з грудня минулого року. Тоді нею дозволили вакцинувати людей віком від 16 років. У березні Pfizer оголосила про 100-відсоткову ефективність своєї розробки для дітей.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *