У стартап українських ІТ-фахівців інвестували 1 млн доларів

У стартап українських ІТ-фахівців інвестували 1 млн доларів

Венчурний фонд Pragmatech інвестував у стартап з продажу житлової нерухомості львівських ІТ-фахівців Богдана Гнатковського та Софії Вишневської Propertymate 1 млн доларів інвестицій. Про це пише ZAXID.NET.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Зараз стартап базується в місті Остін штату Техас. Як повідомив Богдан Гнатковський, залучені інвестиції компанія витратить, щоб масштабуватися на ще два міста в США – Даллас та Х’юстон. «Незважаючи на коронавірус, ринок первинної нерухомості у США переживає справжній бум. Ми відчули ще більший попит на наш сервіс, тож тепер завдяки інвестиціям впродовж наступних 6 місяців плануємо розпочати роботу також у Далласі та Х’юстоні. Наша ціль – стати найкращою платформою для пошуку, порівняння та покупки новобудов у США», – розповідає Богдан Гнатковський.

Нагадаємо, що Propertymate – це платформа, яка дозволяє покупцям первинної житлової нерухомості знайти всю інформацію про новобудови. Забудовники та агенти можуть продавати нерухомість швидше завдяки контактам із зацікавленими клієнтами.

Стартап базується на штучному інтелекті, який допомагає аналізувати дані про покупців та нерухомість. Він прогнозує, в яких об’єктах клієнти будуть зацікавлені найбільше. Наразі команда стартапу налічує 17 людей, які працюють У Львові, Києві, Нью-Йорку та Остіні. У 2020 стартап став випускником акселараційної програми Techstars в Остіні, у межах якої отримав три місяці менторства та 120 тис. доларів інвестицій.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *