У США будують трасу, яка заряджатиме електромобілі під час руху

У США будують трасу, яка заряджатиме електромобілі під час руху

В американському місті Детройт будують ділянку автошляху, яка зможе заряджати електрокари під час руху. Про це йдеться на сайті Business Insider.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Electreon Wireless, компанія з головним офісом у Тель-Авіві, Ізраїль, співпрацює з гігантами Ford та DTE, щоб відкрити власну технологію бездротової зарядки у Детройті наступного року. Вони заявили, що вже впровадили свою інфраструктуру на автошляхах у Швеції, Ізраїлі та Італії.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

У повідомленні йдеться, що електрифікована ділянка матиме довжину 1,6 км та буде розташована поблизу центрального термінала занедбаної залізничної станції Мічиган у Детройті. Влада штату Мічиган планує вкласти 1,9 мільйона доларів у проект, котрий за словами Electreon, буде повністю завершено до 2023 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Принцип роботи простий: проїжджа частина заряджатиме електромобілі незалежно від того, чи знаходяться вони в русі чи стоять, за допомогою процесу, що називається індуктивною зарядкою, ця система використовує магнітну частоту для передачі енергії від металевих котушок, закопаних під дорожнім покриттям, до спеціального приймача на електромобілі.

Додаєється також, що встановлення спеціального приймача, за передбаченнями фахівців, коштуватиме водіям від 3000 до 4000 доларів за один автомобіль.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *