У США відбудеться україномовний міжконтинентальний онлайн-фестиваль

У США відбудеться україномовний міжконтинентальний онлайн-фестиваль

C:\Users\Павел\Desktop\ЕМБЛЕМА\емблема.jpeg

24 серпня у Сакраменто відбудеться Міжконтинентальний молодіжний пісенний онлайн-фестиваль «Сalifornia Fest – UNITED BY SONG». Фестиваль приурочений 30-ій річниці Незалежності України. Анонс події було презентовано на офіційній сторінці UkrainianAmericanHouse у Фейсбук.

C:\Users\Павел\Desktop\Дипартамент Культури Сакрвменто\untitled.png

“Метою фестивалю є об’єднання талановитої співочої молоді української діаспори Сполучених Штатів Америки, України та світу засобами пісенного мистецтва довкола національної української культури і її неповторного колоритного народного мелосу, популяризація традиційної сучасної української пісні в Америці та Світі”, – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is bYQcFHcSl8yKN47mhCW6EeY0XwJ5cGtrMD9VGdH3m3kntxxCPeaseJp6RHtACQHJUGyJmX98nKbewbf9H-IBq1Er5MaXXl4883vArPZpcFP8tLDpnOfb-ol5r6ZoBi95SNJq42k

Для того, щоб взяти участь у фестивалі необхідно до 1 червня надіслати фото, відео власного виступу та відео-заявку виконавця, де учасник повинен вказати ім’я та прізвище, місце проживання, а також назву пісні та її авторів. Вікова категорія учасників від 18-35 років.

“Присутність родичів, друзів та фанів у підтримці своїх виконавців – вітається! Їхня думка враховуватиметься членами журі при оцінюванні конкурсних номерів”, – йдеться у положенні фестивалю.

До речі, головою журі є Президент «Ukrainian American House» Влад Скоць.

Серед інших членів журі – Наталія Багмут (Заслужений діяч мистецтв України – поетеса та композитор, автор та ведуча програми «Час української пісні» USA Ethno FM Radio 87.7FM), Алла Попова (Народна артистка України, співачка, композитор, Завідувачка кафедри естрадного вокалу, професор Київського Національного Університету Культури і Мистецтв),

C:\Users\Павел\Desktop\изображение_viber_2021-04-22_22-36-56.jpg

Анатолій Матвійчук (Народний артист України, поет та композитор, журналіст, телеведучий та громадський діяч) та Давід Пономарь (Президент Медіахолдінгу «AFISHA MEDIA GROUP» California , Генеральний директор «Ethno FM Radio 87.7FM» Sacramento).

This image has an empty alt attribute; its file name is bZ2jsQ1rircwk1h0nSO9NW2lAutj-fzaINZNObBHnzOEwFZfAOLSgOOozfbh41VyY4ZiLZKMuhrbpJ40eg44IWTaGy83tmWDC4Gj5SAoylWncUTpHGmpz0M3m7ylZ93YhALX_qk

Всенародне онлайн голосування широкого слухацького журі за кращу пісню та його виконавця буде відбуватися шляхом натиску знаку лайк під піснею, яка сподобається слухачам ,починаючи з 1 серпня по 20 серпня 2021 року – в Facebook Ukrainian American House на YouTube каналі «ЧАС УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ» та через додаток APP Ethno Fm Radio «Час української пісні».

Варто додати, що переможці Фестивалю отримають грошову винагороду – $1,000 та запрошення до США на Український фестиваль у 2022 році. Цікаво й те, що усі учасники, які потраплять у топ-10 найкращих учасників теж отримають від $500 до $100 відповідно. Більше інформації про участь у фестивалі читайте ТУТ.

This image has an empty alt attribute; its file name is 0
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *