У США запропонували перенести Олімпійські ігри-2021 із Токіо до Флориди

У США запропонували перенести Олімпійські ігри-2021 із Токіо до Флориди

Глава фінансового управління американського штату Флорида Джиммі Патроніс запропонував Міжнародному олімпійському комітету (МОК) перенести літні Олімпійські ігри-2021 із Токіо у Флориду. Про це пише ABC із посиланням на лист посадовця.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

«Я пишу, щоб закликати вас розглянути можливість перенесення Олімпійських ігор 2021 року з Токіо, Японія, до Сполучених Штатів Америки, а точніше до Флориди», — зазначив Патроніс у своєму зверненні до глави МОК Томаса Баха.У своєму листі Патроніс посилається на повідомлення у ЗМІ про те, що лідери Японії нібито «приватно» висловили стурбованість щодо проведення Олімпіади під час пандемії COVID-19. 

Він наголосив, що ще є час, щоб направити команду з вибору місця проведення Олімпіади до Флориди для зустрічі з місцевими чиновниками, щоб обговорити можливість проведення змагань у США. Водночас офіційно у Японії заперечують плани про скасування. Так, оргкомітет ігор спростовує інформацію ЗМІ, зазначивши, що уряд та Міжнародний олімпійський комітет повністю зосереджені на проведенні змагань за розкладом.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *