У США заявили про небезпеку 5G

У США заявили про небезпеку 5G

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

У США заявили про те, що зв’язок п’ятого покоління (5G) є “реальною загрозою” і несе в собі ризики для людей. На думку вчених, розвиток і поширення цієї технології вплинуть на демократію. Такі висновки опубліковано у звіті Національного демократичного інституту США, в якому вчені називають 5G “інтернетом майбутнього”.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Дослідники стверджують, що в 5G прихована “реальна загроза”. Так, зв’язок п’ятого покоління нібито відкриє для влади країн з авторитарним правлінням нові можливості. Через це можуть бути порушені права людини, а вся демократія опиниться під загрозою.

“Революційні технологічні зміни постійно впливали на розвиток демократичних держав. Але навіть на прикладі 4G ми бачимо, що технології, які являють собою драйвер громадянської мобілізації та безперешкодного поширення інформації, одночасно стають інструментом для дезінформації, стеження, цензури та експлуатації антидемократичними силами”, – йдеться в опублікованому звіті.

Також американські дослідники додали, що з впровадженням 5G збільшиться кількість хакерських атак. У звіті згадуються Російські зловмисники, які використовують злом і захоплення чужих даних для інформаційної війни.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *