У США  Amazon планує найняти понад 150 тисяч тимчасових працівників

У США Amazon планує найняти понад 150 тисяч тимчасових працівників

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Найбільший у світі інтернет-ритейлер Amazon.com Inc. із наближенням святкового сезону, планує найняти 150 тис. сезонних працівників у США. Про це повідомляється на сайті компанії.

Після підвищення початкової зарплатної ставки раніше поточного року її середній розмір становить $18 за годину, йдеться в повідомленні компанії. Сезонні працівники також зможуть претендувати на низку бонусів.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто додати, що у вересні компанія повідомила про плани збільшити штат постійних співробітників на 125 тис., також компанія найме ще 40 тис. фахівців у технологічній сфері та офісних працівників.

Станом на липень кількість співробітників компанії у США становила 950 тис., у всьому світі кількість постійних співробітників Amazon досягала 1,3 млн. Такі дані повідомляють американські ЗМІ. Цікаво, що минулого святкового сезону компанія залучила 100 тис. сезонних працівників.

За даними офіційного сайту Amazon, сезонні вакансії компанії вже розміщено у 20 штатах, зокрема Нью-Йорку, Техасі та Вірджинії. У Каліфорнії компанія відкрила 23 тис. вакансій, в Аризоні – 6,2 тис., в Іллінойсі – 4,5 тис.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *