У Spotify відкрили офіційну сторінку України

У Spotify відкрили офіційну сторінку України

Міністерство закордонних справ України та Український інститут разом з командою онлайн-медіа СЛУХ запустили офіційну сторінку України у Spotify. Про це пише Уніан.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

“Сторінку створили для просування позитивного іміджу країни серед іноземної аудиторії, зокрема через сучасну українську музику англійською та українською мовами”, – ідеться у повідомленні.

Також плейлисти доступні на офіційному сайті України. “Концепція українського Spotify — це емоції. Сторінка пропонує слухачам композиції, які відповідають їхньому емоційному стану. До першої підбірки увійшли 6 тематичних плейлистів, кожен з яких відображає інший настрій. Наприклад, якщо слухач відчуває щастя, натхнення або легкий смуток, сторінка пропонує: ”У мене є для тебе пісня, якщо ти відчуваєш це”‎, – додається у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Окрім сучасної української музики, сторінка також популяризує туристичні магніти та українську культуру, зокрема кухню. В одному із плейлистів, наприклад, щастя порівнюється з відчуттям, коли український борщ вийшов достатньо червоним. Також окрема підбірка присвячена Різдву та Щедрику (Carol of the Bells).

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

В оформленні сторінки використовуються світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України та бренд України UkraineNOW.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Варто додати, що Spotify – інтернет-сервіс потокового аудіо (стримінговий сервіс), що дозволяє легально й безкоштовно слухати музичні композиції. Надає послуги легального онлайнового стримінгу аудіозаписів основних світових і незалежних лейблів, включаючи BBC, Sony, EMI, Warner Music Group та Universal. Запущений у жовтні 2008 року шведським стартапом Spotify AB. При цьому Spotify є першим стримінговим сервісом, який дає змогу прослуховувати музику онлайн, не завантажуючи її на пристрій. Сервіс доступний на ринках 92 країн, зокрема й в Україні.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *