Ілон Маск анонсував людиноподібного робота – Tesla Bot

Ілон Маск анонсував людиноподібного робота – Tesla Bot

Компанія Тесла запустить прототип Tesla Bot у 2022 році. Таку заяву зробив Ілон Маск на заході зі штучного інтелекту, який компанія провела в своїй штаб-квартирі в Пало-Альто. Про це інформує RBC.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Маск докладно розповів про деякі завдання, які робот зможе виконати, в тому числі про походи за продуктами, підборі предметів домашнього вжитку та інших повсякденних командах. Людиноподібний робот важить приблизно 57 кілограмів при зрості 172 сантиметри.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Він буде включати екран на обличчі бота для відображення корисної інформації. До того ж у нього будуть руки людського рівня. Кінцівки працюватимуть за допомогою 40 електромеханічних приводів на двох ногах і датчиків зі зворотним зв’язком по зусиллю для балансу і маневреності.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Маск пожартував, що він зможе навіть розігнатися до 8 км в годину.

Tesla Bot також буде використовувати деякі пристрої штучного інтелекту компанії, які працюють на автомобілях компанії. Камери автопілота будуть служити баченням для Tesla Bot, в той час як повністю автономний комп’ютер буде функціонувати як внутрішні органи робота, допомагаючи йому працювати і функціонувати як продуктивний член сім’ї.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

За словами Маска, Tesla Bot буде доступний тільки в наступному році, тим більше що робот буде використовувати механізми навчання суперкомп’ютера Dojo для поліпшення функціональності.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *