Іноземець власноруч помив вікно українського поїзда

Іноземець власноруч помив вікно українського поїзда

У соцмережах розлетілося фото датчанина, який їхав на поїзді Ізмаїл-Київ і вирішив помити брудні вікна поїзда. Іноземний журналіст і правозахисник Йоганнес Андерсен, який періодично працює в Україні, оприлюднив фото, на якому він шваброю миє вікно вагона в поїзді «Київ-Ізмаїл». Допис зі світлиною він показав у своєму Facebook.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Данський журналіст вже більше 20 років знайомий з Україною і каже, що вже звичний. “Прибрати УЗ непросто, але це треба робити, правда?” — запитав він під фото. Чоловік не витримав і почав мити вагон. Українські дописувачі під постом почали запитувати в Андерсена про те, навіщо він це робив. Чоловік повідомив, що вже і раніше відмивав вікна в поїздах, щоб мати гарний вид, але робив це серветками; цього разу він підготувався заздалегідь і придбав швабру, але відмити бруд повністю так і не зміг.У коментарях до свого посту він написав, що вікна були настільки брудними, що простий шваброю і миючим засобом не обійтися, “потрібно шкрябати”.

Ця історія набула розголосу в соціальних мережах. Українці вибачаються перед датчанином і пишуть, що їм соромно за Укрзалізницю.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *