Іноземцям, які хочуть вступити до міжнародного легіону, в’їзд в Україну буде максимально спрощено

Іноземцям, які хочуть вступити до міжнародного легіону, в’їзд в Україну буде максимально спрощено

Іноземцям, які хочуть вступити до міжнародного легіону, в’їзд в Україну буде спрощено до максимального можливого ступеня. Про це пише Інтерфакс Україна із посиланням на заяву міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg

“Усі ці люди зараз мають законне право та правові рамки долучитися до наших військ та боротися під командуванням української армії. Усі їх вітають. І кожне посольство України, кожне генеральне консульство України відкрите надавати таким людям всю необхідну інформацію. Їхній в’їзд в Україну буде спрощено до максимально можливого ступеня”, – сказав Кулеба під час онлайн-брифінгу.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Кулеба уточнив, що логістичною проблемою є те, що в Україну наразі не можна дістатися літаком, однак запевнив, що Україна допомагатиме іноземцям приїжджати та воювати, якщо вони цього хочуть.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

“У минулі три дні, практично від самого початку російської агресії, ми почали отримувати багато сотень прохань від іноземців, зокрема української діаспори, які хочуть приїхати в Україну та допомогти нам захистити нашу землю. Дехто хоче зробити це, бо любить Україну і хоче її захистити, дехто розуміє, що Путін напав не лише на Україну, а на європейську безпеку та світовий порядок, і хоче захистити його, дехто має незакриті рахунки з Росією, і вони хочуть боротися конкретно з Росією, без урахування конкретних українських інтересів”, – додав міністр.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *