Інтерпол попередив про можливі злочини, пов’язані з вакциною від COVID-19

Інтерпол попередив про можливі злочини, пов’язані з вакциною від COVID-19

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Інтерпол попередив країни про можливі злочини, націлені на вакцину від коронавірусу. Організація очікує викрадення або продаж підроблених доз вакцини від коронавірусу. Офіційну заяву вже розміщено на сайті Інтерполу.

В організації прогнозують, що після реєстрації вакцини від коронавірусу та початку вакцинації злочинні організації спробують втрутитися в цей процес або зірвати поставки вакцини.

“Зараз, коли все більше вакцин від коронавірусу наближаються до стадії затвердження та глобального розповсюдження, головне завдання – гарантувати безпеку ланцюжка постачання вакцин”, – заявили в Інтерполі.

Крім того, організація попереджає про спроби кримінальних мереж за допомогою підроблених вебсайтів атакувати представників громадськості та пропонувати непідтверджені ліки проти коронавірусу, які можуть становити значний ризик для здоров’я і життя.

Також в Інтерполі припускають, що після відновлення міжнародних поїздок може з’явитися проблема широкого обігу несанкціонованих і фальсифікованих тестів на COVID-19.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *