Італія відкривається для українських туристів

Італія відкривається для українських туристів

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Відсьогодні (31 липня) Італія відкриває кордони для українських туристів із однією умовою – перебування в самоізоляції протягом п’яти днів після прибуття. Про це повідомив на своїй сторінці у Twitter глава МЗС Дмитро Кулеба.

This image has an empty alt attribute; its file name is 0

“Італія з 31 липня відновлює безвіз для українців згідно з рекомендацією Ради ЄС. Є нюанс: п’ять днів самоізоляції після прибуття. Але навіть самоізоляція не може зіпсувати емоції, коли ти в Італії”, – написав міністр.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Відповідно до наказу МОЗ Італії від 29 липня щодо оновлених норм перетину кордону з Італією у зв’язку із пандемією COVID-19, Україну з 31 липня включено до переліку країн категорії D, що передбачає надання можливості відвідувати територію Італійської Республіки з будь-якою метою, в тому числі – туризму.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Разом з тим, бажаючим відвідати Італію слід врахувати такі основні обов’язкові вимоги: наявність довідки про негативний результат молекулярного або експрес-тестування на COVID-19, який має бути зроблений, як мінімум, за 72 години до приїзду; заповнена онлайн форма санітарного контролю Passenger Locator Form,після прибуття до Італії громадяни мають пройти самоізоляцію тривалістю п’ять днів, після чого зробити повторний тест на COVID-19, який повинен підтвердити негативний результат. Дані умови діятимуть до 31 серпня.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *