“Симфонія” серця у каблучці

Компанія TheTouch презентувала каблучки, завдяки яким на відстані можна відчути реальне серцебиття коханої людини, розповідає nv.ua. Розумні прикраси оснащено датчиками, що фіксують серцебиття. Пристрій працює в парі з додатком для смартфона, що дозволяє зв’язати дві каблучки, діаметр яких  варіюється в межах 16-21 мм.

Щоби відчути «симфонію» серця коханого чи коханої та побачити на дисплеї вогник, що миготить в такт, потрібно двічі натиснути на перстень. Окрім того творці обіцяють, що в режимі активного користування батареї HB Ring вистачить на 14 годин роботи. В режимі очікування вона протримається до 160 годин.

Каблучки, над якими працювали Чехія, Швейцарія, Німеччина та Японія, представлені у двох варіантах – з нержавіючої сталі і рожевого золота. Аксесуар зроблений з 100 компонентів, серед яких є батарейка, сенсор, а також сапфірове скло, що захищає прикрасу від ударів і подряпин. HB Ring продаються в парі. Вартість моделі з нержавійної сталі становить 599 доларів. Коштовніша модель із рожевого золота оцінюється у 2990 доларів.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *