Столи для зміни підгузників тепер і в чоловічих туалетах

7 жовтня президент США підписав Закон про догляд за дітьми в громадських місцях, повідомляє The Huffington post.  Згідно з цим законом в федеральних будівлях із загальним доступом в жіночих і чоловічих туалетних кімнатах повинні бути столи для зміни підгузника для дитини.

Цей законопроект ще у квітні представив республіканець Девід Сісілайн. Тоді закон підтримали обидві партії у Конгресі.  “Уряд повинен зробити більше для того, щоб громадські будівлі були більш дружні для сімей.  Жодна мама або тато не повинні турбуватися про пошук безпечного місця для зміни підгузника своїй дитині, а тим більше у федеральній будівлі, за яку платять податки”, – заявив Сісілайн на своєму сайті.

Закон визначає наявність столу або іншого безпечного об’єкта, придатного для зміни підгузників для дитини у віці від 3 місяців. Ці об’єкти повинні бути фізично безпечними, санітарними і доречними.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *