На Мальті впав літак

У понеділок, 24 жовтня, в аеропорту на Мальті розбився легкомоторний літак. Літак здійснював рейс до міста Місурата, що в Лівії. На борту літака перебувало п’ять співробітників митної служби Франції. Усі вони загинули. ро це повідомляє Times of Malta з посиланням на інформацію мальтійського уряду.

За офіційною інформацією, політ був” частиною французької митної операції спостереження, яка триває останні п’ять місяців”. “Учасникам операції було доручено відстежувати незаконні маршрути торгівлі всіх видів, включаючи торгівлю людьми та наркотиками”, – зазначено в повідомленні.

“Політ був зареєстрований у службі обслуговування повітряного руху Мальти як місцевий рейс, літак повинен був повернутися на Мальту протягом декількох годин без посадки в третіх країнах”, – пише видання. В ЄС спростували інформацію про те, ніби на борту літака перебували чиновники прикордонної служби Євросоюзу Frontex.  Після аварії рейси до та з міжнародного аеропорту Мальти були зупинені.

На відео видно, як одразу після зльоту літак раптово нахилився у правий бік та впав.

https://www.youtube.com/watch?v=QQiL03iQA6M

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *