Розпочалось дострокове голосування на виборах президента США

В американському штаті Флорида розпочалося дострокове голосування на виборах президента Сполучених Штатів Америки, ВВС.  Флорида – один зі штатів, що наразі, за попередніми опитуваннями, коливається між республіканським кандидатом Дональдом Трампом і демократкою Гіларі Клінтон, які ведуть запеклу боротьбу за виборців, що ще не визначилися.

За даними опитувань, наразі у цьому штаті лідирує  кандидатка від Демократичної партії: за Гіларі Клінтон готові віддати свої голоси 46% опитаних, тоді як за її республіканського супротивника – 43%. Саме в цей день Дональд Трамп та Гіларі Клінтон перебувають у Флориді. Обидва проведуть низку зустрічей із прихильниками.

Наразі у достроковому голосуванні на виборах президента США взяли участь уже понад 6 мільйонів американців. Очікується, що до 8 листопада участь у достроковому голосуванні візьмуть майже 46 мільйонів виборців – 40% електорату.

Дострокове голосування – це процес, за якого виборці можуть віддати свій голос до основного дня виборів, що відбудеться 8 листопада. Зазвичай у достроковому голосуванні беруть участь ті, хто з тієї чи іншої причини не зможуть проголосувати у день виборів, примыром, працівники виборчих дільниць, члени передвиборчих кампаній кандидатів або люди, у яких на цей день призначені медичні процедури, тощо.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *