В США розшукують небезпечного злочинця, хворого на СНІД (фото)

Поліція штату Оклахома розшукує небезпечного злочинця,який втік на їхній машині. Чоловік, хворий на СНІД, підозрюється у вбивстві своїх родичів, передає телеканал Fox News. Інцидент стався у місті Уельстон, яке розташоване неподалік штату.

cviiwxfviaaw_ve“У понеділок в штаті Оклахома розгорнуто повномасштабну пошукову операцію підозрюваного за звинуваченнями в стрілянині, пораненні двох поліцейських з автомату АК-47, викраденні їх патрульної машини, а також, за інформацією слідства, підозрюваного у вбивстві своїх дядька й тітки, яких було знайдено в будинку, де він, очевидно, переховувався”, – повідомляється у публікації.

Підозрюваний Майкл Венс 1978 року народження вистрілив по ногах у двох поліцейських, коли ті прибули за викликом до будинку, де очевидці чули постріли. Разом із напарником Венс викрав поліцейську машину. Згодом, напарника заарештували, але Венс, разом із пораненою заручницею, втік. Майкл Венс вже відбував покарання за сексуальні напади на дітей.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *