8 фактів про Дональда Трампа, які повинен знати кожен

 “Я буду найбільшим президентом, якого коли-небудь створив Бог”, – заявив Дональд Трамп,  коли 16 червня 2015 року оголосив про своє рішення йти в президенти.

Сьогодні ми подаємо 10 маловідомих фактів про одіозного кандидата в президенти США:

06164155-cover1.Трамп – автор більше десятка видань, серед яких “Дональд Трамп, Тоні Шварц. Мистецтво укладати угоди” (2010), “Виживання на вершині” (1990), “Мистецтво виживання” (1991), “Мистецтво повернення” (1997), ” Америка, яку ми заслуговуємо “(2000) і “Трамп ніколи не здається. Або як я перетворив мої найбільші проблеми на успіх”.

2.У Лос-Анджелесі премія Дональда Трампа, заснована Ронною Мі Бренд, вручається людям, які внесли свій вклад в світовий розвиток, збереження нерухомості і розвиток міста. Також, Трамп і компанія NBC спільно володіють компанією Miss Universe Organization, яка проводить конкурси краси “Міс Всесвіт”, “Міс США” і “Міс Підліток США”.

3. Республіканець двічі був номінований на премію “Еммі” за роль самого себе в кількох художніх фільмах і серіалах, таких як “Нянька”, “Дні нашого життя”, “Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку”, “Шалапути”, “Принц з Берерлі-Хілз “, а в лютому 2016 року мультимільярдера номінували на Нобелівську премію миру.

1e25f3d21ef99ea7a3f25320b4e8f752

4.У 2015 році журнал Forbes оцінив  статки  Доналда Трампа в 3,7 млрд доларів і присудив йому 156-е місце серед найбагатших людей на планеті.

5.”Зробимо Америку знову великою” – ось девіз президентської компанії Трампа.

6.  Кандидат в Президенти США не приховує свого бажання вигнати з Америки нелегальних мігрантів. Він хоче побудувати на кордоні з Мексикою стіну, вартістю у вісім мільярдів доларів.

xw_1220266

7. Американська актриса Сальма Хайєк та порноактриса Джессіка Дрейк одні з перших                звинуватили Трампа у нав’язливих залицяннях. Після цього, ще кілька жінок зізнались            у сексуальних домаганнях Трампа. Політик, в свою чергу, усе заперечує та погрожує кожній з них судові позові.

bez-nazvaniya    8. Дружина кандидата в президенти Дональда Трампа Меланія Трамп в своєму виступі на           з’їзді Республіканської партії повторила майже дослівно промову першої леді США Мішель Обами. До речі, звинувачення з боку жінок у сексуальних домаганнях Трампа, Меланія назвала “брехнею” та заявила, що ті, хто його у цьому звинувачують, “не мають ніяких фактів”. “Я вірю своєму чоловікові. Це все було організовано опозицією”, – заявила вона.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *