Радість для Трампа і горе для Клінтон

Кандидат від демократів Хілларі Клінтон  вперше за останні місяці поступилася республіканцю Дональду Трампу за результатами соцопитувань. Такі підсумки дослідження, проведені спільно з ABC News та The Washington Post. За останніми результатами, 46% виборців підтримують Трампа і лише 45% – Клінтон.

Також, повідомляється, що Трам  випереджає Клінтон на вісім процентних пунктів за чисельністю виборців, які підтримують кандидата “з великим ентузіазмом” та прийдуть голосувати на вибори. Водночас, у порівнянні з минулими виборами цей показник (Клінтон – 45% і Трамп – 53%) вважається низьким для обох кандидатів.

Штаб кандидата на пост президента США від Демократичної партії вже назвав це опитування “поганим”, передає ТАСС. “Шкода, але це не те, що ми зараз спостерігаємо і не те, як інші люди, ймовірно, висловлюють своє ставлення. Здається, щось з самою моделлю сталося. Це погане опитування”, — сказали у штабі Х.Клінтон.
Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *