В Україні стартував випуск нової Forza (фото)

Запорізький автозавод готовий до випуску кросоверів, пише Gazeta UA із посиланням на прес-службу “Укравто”.  Виробництво нового позашляховика можуть налагодити на виробницих потужностях ЗАЗу після невеликої модернізації лінії для зварювання кузовів “Форци”.

372434_10_w_1000“За конструктивним параметрам автомобіль Chery Tiggo 3X може розміститися в виробничих технологічних потоках нашого підприємства”, – йдеться у повідомленні.  Сhery Tiggo 3X — новий китайський кросовер, побудований на вузлах Chery A13. Машина має більшу частину однакових кузовних панелей — каркас, двері, дах тощо. Також позашляховик оснащуватимуть таким самим 1,5-літровим двигуном на 109 к.с.

Оскільки українська “Форца”  — це ліцензована копія Chery A13, то ймовірно, що новий кросовер також випускатимуть із емблемою ЗАЗу, а його виробництво буде локалізоване в Україна на понад 50%. У корпорації “Укравто” повідомили, що можна говорити про випуск позашляховика, якщо буде відомо, що попит на нього становитиме близько 30 тис. штук на рік. Поки випуск цієї не можна назвати виправданим.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *